WeAlert® gelanceerd in gemeente Nissewaard

Per 14 April 2016 lanceert Platform Veilig Nederland de app WeAlert® in gemeente Nissewaard. Dé gratis veiligheidsapp is ontwikkeld om meer inzicht te verkrijgen in veiligheid en leefbaarheid in uw directe omgeving. WeAlert brengt de juiste mensen met elkaar in contact en stelt hun in staat om door middel van eigen inbreng een positieve invloed op hun omgeving uit te oefenen. Ook de wijkagent en Buurtpreventie zullen deelnemen aan de app.

WeAlert is niet de zoveelste buurtapp. WeAlert is een app die puur bedoeld is voor de veiligheid en leefbaarheid binnen de wijk en wordt ondersteund door gemeente Nissewaard. Met WeAlert kun je, indien gewenst anoniem, zelf een Alert aanmaken op de WeAlert-kaart. Deze Alert is direct zichtbaar voor de wijkagent, andere WeAlert-gebruikers en Buurtpreventie. Hiermee breng je dus zelf de beleving van veiligheid en leefbaarheid in kaart. 

De gemeente Nissewaard ondersteunt WeAlert, met als doel: De kwaliteit van de leefomgeving verbeteren en betrokkenheid van personen en instanties versterken. Inwoners voelen zich veiliger en beter geïnformeerd wanneer er goed onderling contact is binnen de buurt en dat is nou precies waar WeAlert voor bedoeld is.

Binnen de WeAlert-app beschik je tevens over een kennisbank met specifieke informatie betreffende veiligheid en leefbaarheid. Daarnaast heb je een uitgebreide telefoonlijst met nummers van hulpdiensten en instanties bij de hand om snel de juiste mensen te kunnen bereiken.

De alles-in-één-app als het om onze veiligheid gaat! Wees Alert! Download nu gratis WeAlert via onderstaande link (onder de foto's) of via de App Store of de Google play store.

Deel op Facebook

Actueel

Laatste berichten van WeAlert